22 abr 2008

BONA DIADA DE SANT JORDI !

Sens dubte, és aquesta una de les diades més boniques i entranyables del nostre país, festa cívica de la cultura i de l’amor, per a romàntics i no tan romàntics també, que sempre és bonic de mostrar-se generós i regalar un llibre, una rosa, o millor totes dues coses!

Des d’aquí una aportació humil i personal per a la tria de les lectures de St Jordi, us comento dos llibres que a mi m’han agradat i que regalaré avui, llibres que potser no són de gran tiratge editorial però que trobo molt interessants i especials.

1- Miratges, de Carles Duarte [Fotografíes de Francesc Guitart]. Lleida: Pagès editors, 2006.

El regalo a la meva parella, és un llibre poètic, d’imatges plenes de colors i sentiments, profund i capaç de transmetre coses que costen d’expressar en paraules.

2- Izquierda y Derecha, de F.Xavier Marín. Barcelona: Fundació Rafel Campalans, 2008.

El regalo a un amic, és un llibre de caràcter polític, una visió personal, apassionada i atrevida d’interpretar el món que ens envolta des del prisma de l’esquerra. El seu autor, Xavier Marín, dirigent del PSC i director de l’escola Xavier Soto, definit com un “pedagog de l’esquerra i treballador entusiasta” per Miquel Iceta.

Bé companys, fins aquí els llibres que jo he escollit. Espero que tingueu la vostra tria a punt i que passeu un dia ben maco, si podeu no deixeu de fer una passejada per les rambles de Barcelona o la plaça del poble... I la rosa, per descomptat, de color vermell viu!!!